BANCA INTESA

U Banca Intesa pronaći ćete sigurnost koju tražite, jer mi smo vodeća banka u Srbiji, banka u čiju snagu veruje više od 1,4 miliona klijenata. Kao deo Intesa Sanpaolo pružamo vam pouzdanost koja je rezultat finansijske snage i znanja jedne od najstabilnijih međunarodnih bankarskih grupacija.

Kombinujući savremena svetska iskustva sa lokalnim umećem svakodnevno pronalazimo najbolja moguća rešenja koja zadovoljavaju Vaše finansijske potrebe. Bolji kvalitet života, prosperitet, razvoj privrede i čitavog društva ideje su za koje se zalažemo. Mi verujemo u budućnost i mislimo unapred sa Vama.

U novembru 2005, Banca Intesa postala je izdavalac najprestižnijih kreditnih kartica na svetu - American Express® kartica. Od tada, Banca Intesa je izdala 5 vrsta American Express kartica i različite programe zajedničkog brendiranja, da bi se zadovoljile potrebe korisnika:

  • Kreditne kartice: Banca Intesa American Express Green kreditnu karticu, Banca Intesa American Express Gold kreditnu karticu, Banca Intesa American Express Blue kreditnu karticu, Banca Intesa American Express Blue kreditnu karticu uz Intesa Hit tekući račun, Intesa American Express Green kreditnu karticu uz 100% depozita
  • Banca Intesa American Express Green affinity kreditnu karticu namenjenu članovima Lekarske Komore Srbije

Sa više od 70.000 korisnika kartica i mreže od oko 20.000 trgovaca saradnika, Banca Intesa American Express zauzima veliki udeo na tržištu kreditnih kartica u Srbiji, pružajući svojim korisnicima široku lepezu pogodnosti i prednosti.

O KOMPANIJI AMERICAN EXPRESS

American Express je globalna kompanija za finansijske usluge, koja klijentima omogućava korišćenje proizvoda sa novim iskustvom, koja obogaćuju život i grade poslovni uspeh. Od 1997.godine American Express sarađuje sa odabranom grupom vodećih banaka i finansijskih institucija širom sveta za izdavanje American Express proizvoda i razvoj American Express prodajne mreže. Korišćenjem licencnih odnosa, globalne infrastrukture i gradeći snažan imidž brenda na tržištu, kompanija American Express je ostvarila još veći opseg svoje mreže širom sveta.

BancaIntesaBeograd je lansiralaAmerican Express® Card Service usluge2005. Godine. Na osnovu ugovora sa American Express, Banca Intesa Beograd je ovlašćena za izdavanje American Express kartičarskih proizvoda i potpisivanje ugovora sa prodajnim mestima o prihvatanju American Express kartica u Srbiji. Banca Intesa ad Beograd je odgovorna za upravljanje svim aspektima vezano za American Express proizvode koje izdaje na osnovu ugovora o licenci sa kompanijom American Express.